Kategoriler
Genel

Müşteri Kazandıran Web Sitesi Webtasarimji.com

Günümüzde artık vazgeçilmez bir araç haline gelen internet dünyasında sizlerde var olmak ve çağın yeni müşteri kaynağı olan internetten müşteri kazanmak mı istiyorsunuz? O zaman işletmenizi internete taşımak için bir web sitesi ihtiyacınız var demektir. Tam da bu noktada imdadınıza webtasarimji.com web tasarım ajansı yetişiyor.

Web tasarım işini müşteri kazandırma odaklı yapan firmamız için, kaliteli web sitesi demek sahibine müşteri kazandıran web sitesi demektir. Çünkü webtasarimji.com’a göre bir sitenin asıl amacı müşteri kazandırmaktır. Eğer bir internet sitesi sadece var olmakla yetiniyorsa size fayda sağlamıyorsa tam olarak işini yapmıyor demektir. Sadece site tasarlama işiyle yetinmeyip sitenizi dijital pazarlama araçlarıyla da destekleyip size daha çok müşteri kazandırmaya çalışıyoruz.

Peki kaliteli kurumsal web sitesi fiyatları ne kadar? Cevap çok zor çünkü her firmaya göre, isteğe göre, sayfa sayısına göre kaliteye göre internet sitesi fiyatları değişkendir. Ama şunu belirtmekte fayda var ne kadar emek harcanırsa siteniz o kadar güzel ve pahalı olur. Bazı istisnalar tabi ki olabilir. Ama genel olarak emekle zamanla fiyat paralel artar. Yani basit site ya da az sayfalı site daha zor ve çok sayfalı siteye göre daha ucuz olur. Unutmayın kalite ücretle orantılıdır. Önemli olan kaliteli siteyi uygun fiyata alabilmektir

Web sitesi tasarım fiyatları ortalama özel tasarımlar için 1.000tl den başlayıp 20.000tl 50.000tl gibi fiyatlara çıkabilmektedir. Unutmayın önemli olan ucuz ya da pahalı olması değil işinize yarayan bir site olmasıdır.

Webtasarimji.com olarak sizlere her zaman kaliteli siteleri uygun fiyata hazırlamaya çalışıyoruz. Sitelerimizi hazır sitelerle karıştırmayın. Zira özel tasarım web sitesi tasarımı zor ve zahmetli bir iştir. Ama Hazır tasarımlarda yapılan genel bir tasarım yüzlerce firmaya satılmaktadır. Genel bir tasarım size ne kadar fayda sağlar siz düşünün.

Genel bir tabela size ne kadar fayda sağlarsa genel bir sitede size o kadar fayda sağlar. Unutmayın Kaliteli bir web sitesi işletmenizin internetteki halidir. Ona göre yatırım yapmak gereklidir. İşyerinizin camına vitrinine verdiğiniz masrafı düşünün ve kaç kişinin o vitrini gördüğünü düşünün. Birde internet sitesi sayesinde ulaşma ihtimaliniz olan milyonları düşünün. Aradaki farkı anlayacaksınız.

Webtasarimji.com olarak sizlere hizmet vermek için çalışmaya devam ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir