Kategoriler
Genel

Küpe Modelleri ile Siz de Kulağınızı Süsleyin

Küpe her kadın için muhteşem ve vazgeçilmez takılardan biridir. Yüzdeki güzelliği ortaya çıkararak çok hoş bir görüntü ortaya koyar. Özellikle özel günlerde özgün tasarımlarda küpe takmak gerek Saç şeklini gerekse kıyafeti ortaya çıkarmayı başarır. Kendisi her ne kadar küçük bir takı olsa da doğru tercih yapılırsa tamamlayıcı olarak kullanılabilir. Genç ve yaşlı demeden her kadının zevkine ve yaşına özel tasarımlarda küpe bulmak mümkündür.

KüpeModelleri oldukça çeşitlidir. Sayısı belli olmayan modeller arasından kendi tarzınıza uyan, kıyafetiniz ve gireceğiniz ortama uyum sağlayan tasarımları alarak siz de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Harf desenli ve elmas görünümlü küpeler bayanlar için her zaman her yerde takılacak küpe tasarımları arasında yer alıyor.

Küpe Fiyatları

Küpe modellerindeki tasarımın çeşitliliği kadar fiyatları da anı şekildedir. Küpenin tasarımına göre, içeriğinde kullanılan malzemeye göre ve ürün kalitesine göre fiyatlar farklılık gösteriyor. Eğer siz de kendinize veya sevdiklerinize şık ve kaliteli bir küpe almak istiyorsanız https://www.saatvesaat.com.tr/taki/kupe sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kategoriler
İnternet

Eyüp Sabri Tuncer Ürün Seçenekleri

Eyüp Sabri Tuncer’in  1923 yılında kurmuş olduğu ünlü kolonya markasının günümüze kadar gelmesinin en önemli sebeplerinden biri başarılı ürünler üretmesinin yanında bir Türk markası olmasıdır. Türkiye’de ilk olarak kendi kolonya  esanslarını kendileri üreterek  üretimi hızlandırdılarNarenciye kabuğundan hazırlanan ve değişik çiçeklerden elde edilen esanslarla üretilen ürünlerin çeşitliliği de zaman içerisinde artarak sadece Eyüp Sabri Tuncer artık sadece bir kolonya markası olarak değil kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ile de hizmet vermektedir.

Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri Fiyatları

Kolonyanın her türlü kokusuyla karşılaşabileceğiniz tek marka olan Eyüp Sabri Tuncer ‘in kişisel bakım ürünleri, şampuanları, saç kremleri, duş jelleri, diş macunu, sabun bebek bakım ürünleri, hediyelik setleri ve  dezenfektanları ile  de mutlaka tanışın. Hepsi  Eyüp Sabri Tuncer markasına yakışır kaliteli ürünleridir. Aileniz için güvenle kullanabileceğiniz bu ürünleri dilerseniz çevrenize arkadaşlarınıza hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Ürünleri İçeriği

%100 doğal ürünler içeren Eyüp Sabri Tuncer ürünleri el yüz olmak üzere vücudun günlük temizlik ve bakımında hiç tereddüt etmeden kullanabilirsiniz. Cildinizin doğal dengesini korurken güzelliğinizi bir adım öne taşır.Tüm Eyüp Sabri Tuncer ürünlerine https://www.kozmela.com/eyup-sabri-tuncer adresinden rahatça ulaşabilirsiniz. 

Kategoriler
Mobil

Cam Boyası Türleri

Cam boyamak en çok uğraşılan el hobilerinden birisidir. Psikomotor becerileri geliştirmeye yarayan ve üstelik yediden yetmişe herkesin rahatlıkla yapabileceğici bir aktivite olan cam boyama sanatı için orijinal cam boyası ürünleri kullanılmalıdır. Kullanımı hem çok pratik hem de çok keyifli olan bu boyalarda arayıp da bulamadığınız tüm renk tonları mevcuttur. Bu renk tonlarını ister tek başına ister karıştırarak kullanabilir ve yeni renk tonları da oluşturabilirsiniz.

Cam Boyası Renkleri

Cam boyası renkleri içerisinde tüm renk tonları vardır. Açık tonlar ve koyu tonlar olarak ikiye ayrılan renklerin içerisinde tüm renkleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Tamamen içeriği doğal olan bu boyalar ile cam ürünleri boyarken bir hayli keyif alıyor olacak ve dilediğiniz tüm ürünleri de boyuyor olacaksınız.

Cam Boyası  Nasıl Alınır?

Cam boyası saıtn almaya karar verdiğinizde öncelikle tam bilgi edinmeli ve ardından düz cam ürünler elde etmelisiniz. Cam ürünlerinizi elde ettikten sonra ve gerekli diğer tüm malzemelerinizi https://www.guvensanat.com/seramik-boyasi adresinden online olarak temin edebilirsiniz.

Kategoriler
Genel

Beştaş Pırlanta Tasarımları

Güzel görünmek ve güzel şeyler giyinip takınmak kadınların en büyük istekleri arasındadır. Bu isteğin çok gerilere uzandığı ve bunun gerçekleştirilmesi için yaratıcı yöntemler kullanıldığı bilinmektedir. Aksesuarlar bu uğurda en sevilen vazgeçilmez unsurlar arasındadır. Beştaş modelleri de bu bakımdan kadınlara hitap etmektedir. Yüzük denilince akla ilk gelen değerli taş ise elbette pırlantalardır.

Beştaş Seçimi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Söz konusu pırlanta ürünler olduğu zaman zarifliğin ve kalitenin yan yana yürüdüğünü söylemek mümkün olmaktadır. Yalnızca evlilik nişanesi olarak değil, değer verdiğimiz insanlara bunu hissettirmek için de bu ürünler alınabilmektedir. Yalnızca eşler ve sevgililer için de değil anneler için de bu aksesuarlar unutulmaz ve anlamlı hediyeler arasında olacaktır.

Ömür boyu takılacak ve iyi hatırlanacak beştaş yüzüklerin seçimlerinde dikkat edilecek hususlar bulunmaktadır. Her pırlantanın yanı parıltıda olmayacağı unutulmalıdır. Ayrıca karat, kesim biçimi ve renk gibi hususlara da dikkat etmek gerekir. En önemlisi ise taşın oturtulduğu kısımdır. O kısımdaki işçiliğin ve kalitenin büyük olmasına dikkat edilmesi gerekir. Her bütçeye uygun kaliteli modeller için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk sitesine uğrayabilirsiniz.

Kategoriler
İnceleme

Bayan Şort Modelleri

Yaz aylarını daha rahat geçirmek adına giyilen bayan şort modelleri en rahat alt giyim parçaları içerisinde yer alıyor. Kot şort modellerinden pamuklu şort modellerine, likralı şort modellerinden esnek şort modellerine, keten şort modellerinden jeans şort modellerine varana kadar tüm çeşitleri burada bulabilirsiniz. Yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından olan şort modelleri ile rahatlığınıza rahatlık katmaya hazır olun.

Esnek Bayan Şort Modelleri

Yaz aylarında egzersiz yaparken ve özellikle de bacak hareketlerini en ideal şekilde yapabilmek için esnek bayan şort modelleri tercih ediliyor. Bacakları sıkıca saran ancak aynı zamanda rahatça hareket edilmesini sağlayan bu şort modelleri en uygun fiyatlarla stoklarıyla beraber yerini alıyor.

Jeans Bayan Şort Modelleri

Jeans bayan şort modelleri en çok tercih edilen ve şıklıkta ön planda olan şort modelleridir. Sizler de ister kot ister pamuklu ister keten isterseniz de yumuşak olan tüm şort modellerini yakından incelemek ve satın almak için https://www.bilcee.com/kadin-sort adresine göz atabilirsiniz. 7 gün 24 saat erişim vardır.

Kategoriler
İnternet

Baget Pırlanta Yüzük

Sevginizi göstermenin, sevdiğiniz kadını mutlu etmenin en basit yolu ona gönlünü çelecek bir yüzük almaktır. Artık her bütçeye uygun cüzi miktarlı pırlantalar bulmakta. Sizde kendi bütçenize, sevdiğiniz kadının zevkine göre güzel bir pırlanta alabilirsiniz. Aşkınızın yanında küçük kalacak bu hediye az da olsa eşinizi sevindirecektir. Doğum gününde, evlilik yıldönümünüzde, çocuğunuzun dünyaya geldiği gün gibi özel günlerde alınabilecek en zarif hediyedir. Yüzüklerin karat değerlerinin belirtildiği, fiyatlarının da kesin bir şekilde açıklandığı sitemiz kimseyi zor durumda bırakmıyor. Sizde tercihinizi günümüzün gözdesi baget pırlanta yüzükden yana kullanabilirsiniz.

Baget Pırlanta Yüzük Neden Çok Tercih Ediliyor?

Kadınlar genellikle büyük taşlı pırlantalardan hoşlanırlar. Alınan hediyenin biraz da gösterişli olması onları içten içe mutlu edecektir. Baget yüzüklerin çok tercih edilmesinin nedeni ise küçük fiyatlarda büyük görünen taşlardan oluşmalarıdır. Yüzük şekillendirilirken önceden karat değeri belirlenir. Bu işlemden sonra ise işçilik devreye girer karat değerinin düşük olması pırlantanın oturacağı baget yerini etkilemediğinden yüzük yine büyük gözükür. Sizde bu tarz yüzükleri uygun fiyata almak için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kategoriler
Genel

Yeni Malatyaspor’da Adil Gevrek tepkisi

 

Yeni Malatyaspor geçen sezon 16. olarak küme düşmüş ancak koronavirüs salgınının ardından ligden düşmenin kaldırılmasıyla yeniden Süper Lig’de mücadele etme hakkı verilmişti. Ancak Yeni Malatyaspor’da sular durulmuyor.

slot siteleri

Ligde geçen sezon arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve kulübün ekonomik olarak dar boğaza girmesinin sorumlusu olarak Başkan Adil Gevrek’in gösterilmesi Yeni Malatyaspor’u adım adım kongreye götürüyor.

Bedava bonus

Ligde geçen sezon arka arkaya alınan kötü sonuçlar, ekonomik açıdan kulübün darboğaza girmesi, borçların ödenmesi için kulübe ait araçların satılması ve oyuncuların alacaklarının ödenmemesini gerekçe göstererek sözleşmelerini feshetmesi sorumlusu olarak Başkan Adil Gevrek gösterilirken, yaptıkları hamlelerde hatalı olduklarını kabul eden Başkan Gevrek’in koltuğu sallanmaya devam ediyor.

Yeni sezonda mağlubiyet kızdırdı

Hayal kırıklığıyla geçen 2019-2020 sezonunun ardından Yeni Malatyaspor, bu sezon ligin ilk haftasında Fatih Karagümrük’e karşı 3-0 mağlup oldu. Malatya temsilcisi, 2. haftada ise sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz sezon dahil olmak üzere Süper Lig’de son 13 maçta evinde sadece bir galibiyet alan Yeni Malatyaspor, 2020 yılında ligde sadece 2 galibiyet görebildi.

Geçen sezon alınan kötü sonuçlar ve küme düşülmesi, bu sezon ise yeniden Süper Lig’de devam etmesine rağmen zamanında transferlerin yapılamaması camiada büyük tepkiye neden oldu.

Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması bekleniyor

Malatya’da yerel yöneticiler, milletvekilleri, taraftarlar ve spor kamuoyu, sarıkırmızılı takımın gidişatından dolayı büyük endişe duyarken, Adil Gevrek başkanlığındaki yönetim kurulunun istifa etmesi gerektiği yönünde beyanatlar veriyor.

Başarısızlık çanları sezon öncesinden çalmaya başlamışken, sezon başında Yönetim ve Divan Kurullarında deprem etkisi yaratan istifalar yaşandı. Bunlardan en dikkat çeken isimler Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Pilten oldu.

Taraftar grupları ve camia tarafından istenmeyen adam haline gelen Başkan Adil Gevrek, geçtiğimiz sezon sonu da şehrin önde gelenleri tarafından tepki görürken, kulübün Divan Kurulu tarafından istifaya çağrılmıştı. Tüm bu eleştirilere ve çağrılara kulak tıkayan Yeni Malatyaspor Başkanı, izlediği transfer politikasıyla da taraftarları çileden çıkardı. Yaşananlarla birlikte Yönetim Kurulu üyesi Erdal Gündüz’ün istifası Adil Gevrek kanadında soğuk duş etkisi yaratmıştı.

Spor kamuoyunda tüm bunlar yaşanırken ligin ilk 2 haftasında denk takımlara karşı kaybedilen puanlar ve Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in üzerindeki istifa baskısını da iyice artırdı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Başkan Adil Gevrek’in yakın zamanda kulüpte Mali Kongreyi yapması ve Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması bekleniyor.

Kategoriler
Genel

Oğlunun nafakasını ödemeyen dünyaca ünlü eski futbolcu Samuel Eto’o, tutuklanma tehlikesinde göster

Dünyaca ünlü eski futbolcu Samuel Eto’o, Real Oviedo’nun yapısında oynayan oğlu Etienne için olan 20 000 euroluk nafakayı ödemedi. Bir dönem Türkiye’de de oynayan yıldız isim, suçlu bulunduğu ve çıplaklığından ötürü tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Bir dönem Türkiye’de de oynayan Samuel Eto’o, ailevi sıkıntılarıyla gündeme geldi. Dünyaca ünlü eski futbolcu, Real Oviedo’nun altyapısına sahip oğlu Etienne için vermesi gerekli olan 20 000 euro değerindeki nafakayı ödemedi. İspanyol AS alışkanlığına göre Eto’o, bu durumdan ötürü suçlu bulundu. Betsmax  

TUTUKLANMA TEHLİKESİ VAR

Eto’o’nun 8 çocuğu var ve bu durum ünlü ismin ilk mahkemesi değil. Daha önce annesi başkent Madrid’de yaşamakta olan 20 olası kızı Erika için aylık bin 500 euro vermesine karar verilen eski futbolcu, bu karara uymamış ve İspanya’da dava açılmıştı.Çifte vatandaşlığı bulunan Kamerunlu yıldızın topraklarına adım atar atmaz atmazlanmaesiyle karşı karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

ANLAŞMAYA SAYGISIZLIK

Eto’o’nun Mallorca’da oynadığı yayın evlendiği Marian Pineda, ileride şoka uğradığını belirtip oğlu Etienne’in babasızlıktan’dan acı çektiğini dile getirdi. Pineda, ayrıca yıldız ismin anlaşmaya saygısızlık dil de dedi.

MAHKEME YA DA VİDEO KONFERANS

4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu Eto’o’nun İspanya’nın Palma mahkemeye çıkması veya video konferans yöntemi ile ifade vermesi bekleniyor.

Kategoriler
Genel

Eczane Sertleştirici İlaç Satışı

Günümüzde kadın erkek birlikteliklerinin en büyük sıkıntılarından bir tanesi cinsel aktivite bozukluklarıdır. Bu bozuklukların en başında erkeklerdeki iktidarsızlık problemi gelmektedir. Başlarda ara sıra görülen bu sorun zaman içerisinde kalıcı hale gelerek çiftlerin birbiriyle ilişkiye gelebilmesi için gerekli penis sertliğinin oluşmasını olumsuz yönde etkiler. Özellikle ileri yaş grubunda ortaya çıkan bu soru hayattaki en önemli mutluluklardan bir tanesi olan cinsel tatmin hakkını ne yazık ki ellerimizden almaktadır. Bu amaçla üretilen çeşitli ereksiyon ilaçları günümüz gelişen teknolojisinin bizlere kazandırdığı en önemli avantajlardan bir tanesi haline gelmiştir. Kullanıldığı taktirde cinsel ilişki sırasında penise gerekli sertliği kazandıran bu ilaçlar, kaybedilen cinsel yaşam fonksiyonlarını eskisinden daha kuvvetli olarak geri kazandırmaktır. Online olarak eczane sertleştirici ilaç satışı ile kolayca sipariş vererek hayatınızdaki konforu sizlere geri kazandıracak bu mucize ilaçlara kolayca ulaşabilirsiniz.

 Mutluluk Ayağınıza Geldi

 Her meslek grubundan ve her sosyal statüden insan için hayattan zevk almayı mümkün kılan belli başlı temel faaliyetler vardır. Bunlar hemen her insan için aynıdır. Gezip tozmak, eğlenmek, bir yerlere gidip yemek yemek gibi aktivitelerin yanında, cinsel zevkler de dünya üzerindeki her insanın keyif aldığı en temel ortak haklarındandır. Ne yazık ki bu en temel hak zaman içerisinde belli rahatsızlıklardan dolayı ellerinizden kayıp gider.

 Dünya üzerindeki erkeklerin neredeyse üçte birini etkileyen erektil disfonksiyon rahatsızlığı, bu sebeplerin en başında gelir. Dünyanın her yerindeki erkekler için ortak problem haline gelmiş bu berbat durumun çözümü de gayet tabi bulunmuştur. İnternet üzerinden eczanesi satışı ile sahip olabileceğiniz tedavi seçenekleri, sizleri bu durumdan kurtaracak bir can simididir. Hemen şimdi eczane sertleştirici ilaç satışı sitesinden vereceğiniz sipariş ile gençliğinizdeki kuvvetli ereksiyonlara sahip olabilir, geceler boyu zevk dolu dakikaların keyfini sürebilirsiniz.

 İktidarsızlık Sorunu Tarihe Karışıyor

 İktidarsızlık artık kaderiniz olmasın. Ereksiyon gücünü artırıp cinsel performansınızı en üst düzeye çıkartacak birbirinden etkili ilaçlar online viagra eczane sertleştirici ile satışı ile hizmetinize sunulmaktadır. Düzenli bir ilişkisi olanlar veya arada cinsel heyecan tatmayı amaçlayan her erkek için maksimum performans en çok ihtiyaç duyulan şeydir. Özellikle uzun geceler sizi bekliyorsa ve birden fazla tur atmanız gerekecekse takviye muhtemelen gerekecektir. Bu gibi durumlarda internetten kolayca sahip olabileceğiniz eczane sertleştirici ilaç satışı takviyesi imdadınıza yetişecek ve sizi arzuladığınız delice sekse ulaştıracaktır.

 Daha Fazla Beklemeyin

 Online olarak eczane sertleştirici ilaç satışı sitesinden vereceğiniz hapları kullanmaya başladığınızda, vücudunuzdaki tamamen doğal mekanizmalar aktive olarak ihtiyaç duyduğunuz penis sertliğine kolayca ulaşabilirsiniz. Penise kan akışını hızlandıran mekanizmaları aktiviteden bu ilaçlar, etkilerini uzun saatler boyunca göstererek arka arkaya yaşanacak cinsel deneyimleri mümkün kılar. Partnerinizle birlikte birbirinden zevkli, haz dolu geceler yaşayabilirsiniz. Hayatınız boyunca tattığınız en iyi cinsel tecrübeyi deneyimlemek için hemen şimdi eczane sakinleştirici ilaç satışı sitesinden siparişinizi vererek mutluluğa kucak açabilirsiniz. Hem de çok uygun fiyata. Daha fazla beklemeyin çünkü düşük performansla geçen her cinsel deneyim hayatınızdan çalınmış en değerli zamanlar demektir.

Kategoriler
Genel

Dijital Pazarlamada Müşteri Nasıl Kazanılır?

En iyi pazarlama yöntemleri arasında görebileceğiniz internet dünyası, e-ticaret formu ile beraber alışveriş yapma konusunda tüketicilere ulaşma noktasında sizlere yardımcı oluyor. İnternet ile birlikte son dönemlerde artan aktif pazarın daha etkin kullanımı konusunda birçok tüketiciye ulaşabileceğiniz bir sosyal medya yapısı bulunuyor. Siz de buna göre sosyal medya reklamcılığı etkileşimleriyle beraber başarılı reklamlar yaptırabilir, başarılı bir tüketici hedefine ulaşabilirsiniz.

Bunlarla beraber sosyal medyada markanızın büyümesine yönelik yapılacak en iyi çözümler sayesinde istediğiniz en doğru pazarlamayı da yapmış olabilirsiniz. Son yıllarda e-ticaret yöneticisi olarak atanabilecek dijital ajanslarla beraber ortak çalışmalar sürdürebilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu konuda doğru reklam ve marka bilinirliğini arttıracak stratejilerle beraber çalışmalarınızı en etkin şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İnternetten satışlarınızı arttırma konusunda başarılı ajanslarla beraber e-ticaret yöneticiliği desteği alabilir, başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Son yıllarda artan internete rağbetin getirdiği en büyük kitle sağlayıcı adreslerden biri de internetteki arama motorlarıdır. Google, en büyük arama motoru olurken son yıllarda başarılı bir artan trend ile beraber ön plana çıkması istenen e-ticaret siteleri için de doğru SEO çalışmalarını istiyor. Buna göre içeriğiyle birlikte her şeyinin hem kullanıcı hem de arama motorlarına yönelik olması konusunda SEO uyumlu makale yazarlığı desteğiyle beraber başarılı sonuçları elde etmek mümkün olurken, istediğiniz sonuçları da başarılı şekilde elde etmiş olabilirsiniz.

Kategoriler
İnceleme

Çaykur Rizesporlu Selim Ay’dan Açıklama

 

Türkiye Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor’un savunma oyuncusu Selim Ay, mücadeleci bir yapısı olduğunu belirterek “Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim” dedi

Tecrübeli stoper oyuncu Selim Ay, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gazetecilere, uzun seneler İttifak Holding Konyaspor’da görev yaptıktan sonra Rize’ye geldiğini ve hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

Yeni Başlayanlar İçin Bahis Oyunları

onwinTakım arkadaşlarının kendine sahip çıktığını dile getiren Selim, “Fenerbahçe maçında sahada da yabancılık çekmedim. Sanki uzun senelerdır Rizespor’da oynuyor gibi hissettim. Buraya güzel hedeflerle geldim. İnşallah bu güzel kulübü güzel hedeflere taşıyacağımızdan hiçbir şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

bahigo Selim Ay, futbolda bazen yakalanacak havanın takımları yukarı taşıyabildiğine işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

tipobet “Fenerbahçe maçında da iyi bir havamız vardı. Kaybetmemize rağmen iyi oynadık. Maçtaki hakem hatalarına girmeye gerek yok. Uzun seneler ne kadar konuşursanız konuşun, hiçbir şey değişmedi. Ben takımdaki umudu gördüm. Ben de terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Bunu Rizespor camiasına söz veriyorum. Benim yapımda mücadele var. Pes etmek asla yok.”

Süper Ligin oldukça uzun süreceğine, fizik olarak hazır olmalarına rağmen mental yorgunluk olabileceğine dikkat çeken Selim, herkezin bir biçimde yaşanan gelişmelerden dolayı hasar aldığını, bilinci yüksek takımların başarılı olacağını kaydetti.

Süper Lig’in 2. maçında karşılaşılacak olan Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını belirten 29 yaşındaki stoper, “İyi bir takımız. Öz güveni olan bir takımız. İnşallah ilk deplasmanda ilk galibiyetimizi alıp yolumuza devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Kategoriler
Genel

Ticari Mesajlar İçin Tanınan Süre 3 Ay Uzatıldı!

Elektronik ileti alanında artan şikayetler nedeniyle, süreçle ilgili ticaret bakanlığının sistem üzerinden incelemeler başlatmasına yönelik çalışmalar gerçekleşmiştir. Ticari mesajlar için tanınan süre 3 ay uzatıldı! 1 Aralık 2020’ye kadar mesaj onaylarının İYS üzerinden aktarılması uygun görülecektir. Resmi gazete onaylı bilgilendirmenin 1 Eylül’de dolacağı üzerine sürecin uzatılması uygun görüldü.

İYS Onaylarının Sisteme Yüklenmesi Koşullu

16 Ocak 2021’e kadar geçerli olarak süreçte, öncellikle İYS tarafından alıcıların onaylarının sisteme yüklenmesi koşulu uygun görülmektedir. Ticari elektronik ileti onaylarının İYS üzerinden yüklenmesi sonucunda 6 aya kadar uzatılması da mümkün olacaktır.

Ticari iletişim ve ticari elektronik iletileri resmi gazete üzerinden yayınlanan bilgiler doğrultusunda sürecin bu şekilde ilerleyeceğini 2021’in ocak ayında yeni bir erteleme olma ihtimalinin de olacağını bildirdi. İYS ürün, hizmet ve tanıtım amaçlı kullanılmakta olan bir kanal olarak, hem sürecin kontrollü ilerlemesini sağlayan bir sistem hem de yasal olarak kullanım imkanı bulunabilen bir alan olarak çalışmalarına devam edecektir.

Gelen Onay Mesajlarını İYS’ye Yükleyin!

Ticari mesajlar için tanınan süre 3 ay uzatıldı! Aynı zamanda süreçle ilgili gelen onay mesajlarının sisteme yüklenmesiyle birlikte 6 aya kadar uzatma hakkının olabileceği İçerik yönetim sistemi, kullanıcıların olası cezalardan da korunmasını sağlayacak şekilde işlemektedir. İzinlerinizi yöneterek, mevzuata uygun gönderim yaparak ve otomatik İYS yüklemelerine izin vererek kullanabilirsiniz.

%100 API entegrasyonu üzerinden izin almadığınız numaraların da SMS gönderme işlemini otomatik engelleme özelliğine sahip olan özelliği ile kısa zamanda sürecin Ticaret bakanlığı onaylı şekilde ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Cezasız ve kusursuz bir sistem olarak, kısa zamanda entegrasyonu sağlayacaktır.

İYS24 Güvenli İleti Sistemi

İYS24 güvenli ileti sistemi olarak, İYS üzerinde bulunan veri tabanının kontrollü ilerlemesini sağlayacaktır. Bu sistem üzerinden profesyonel bir işleyiş sağlayacak olan program, izinli veri taban kullanımında kusursuz çalışmaktadır. Hedef kitleye yönlenme ve düşük maliyetli tanıtım, hizmet ve ürün işlemlerinin yapılmasını sağlamaktadır. Üye olarak bu sistemin avantajlarından yararlanabilir, İYS24’ü tercih ederek, sürecin kontrollü işlemesini sağlayabilirsiniz.