Kategoriler
Genel

Tüy Dökücü Krem

Tüy problemi, istenmeyen tüylerin vücudun belirli başlı bölgelerinde oluşmasıyla ortaya çıkan problemlerdendir. Bu problem çoğu zaman hayatımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Bunun nedeni ise istenmeyen tüylerin ortaya çıkardığı olumsuz durumlardır. Erkeklerin ve kadınların özellikle yaz aylarında en fazla uğraştıkları problemlerden birisi istenmeyen tüylerdir. İşte bu ürün de bu sorunu ortadan kaldırmak iççin üretildi. Bu kremle,tüy dökücü krem ile hayat artık daha keyifli geçebilir.

Tüy Dökücü Kremler

Her kadının ve erkeğin kozmetik bakımı yapması artık günümüzün gereklerinden biri olmuş durumda. Özellikle vücut bakımı da buna dahil. Vücudun belli başlı yerlerinde özellikle de koltuk altı ve genital bölgede ortaya çıkan bu problemler kadınlarda daha az görülürken erkeklerde bazen bütün vücutt ya da bacak bölgesi ve göğüslerde çok fazla oranda ortaya çıkabilir. Bu nedenle de bazen kısa kollu kıyafetler ve kısa short giyememek özellikle yaz aylarında oldukça rahatsız edici bir durum olacaktır.

Tüylerden Kurtulmak Ve Pürüzsüz Hissetmek

Tüy dökücü kremler elbette çoğu insan için önemli birer bakım unsuru. Bu kremler ile yaz aylarında ve kış aylarında her an kendinizi pürüzsüz ve güzel hissedebilirsiniz. Uygulaması ve kullanım sonrası rahatlığı oldukça güzeldir. Hayatınızda tüy dökücü krem ile pürüzsüz bir mutluluk katın. Bu kremler hakkında bilgi almak ve kullanmak için https://www.cosmetica.com.tr/epilasyon-urunleri/ sayfasındaki ürünleri inceleyiniz.

Kategoriler
Genel

Kulaklık

Müzik dinlemeyi hemen hemen herkes sever. Yolda gezerken, spor yaparken, yemek yerken, farklı hobi ve oyunlarla ilgilenirken müzik dinleyerek bu aktiviteleri daha güzel hale getirebilirsiniz. Kablolu ve kablosuz şekilde kategoriye ayrılan kulaklık modelleri, oldukça pratik şekilde kullanılıyor. Kullanımları oldukça kolay olan ve kulaklara tam oturan kablolu kulaklıklar küçük ya da büyüktür. Küçük olan modeller, her yerde daha rahat kullanılır ve kulak içine yerleşerek hiçbir şekilde görünmez ve rahatsız etmez. Büyük olan modeller ise kulak dışına takılan modellerdir ve kulağı komple sararak, ses seviyesi ayarlanabilir şekildedir. Kablolu ve kablosuz modeller, bağlantı tipine göre değişiklik gösterir. Kablolu olan modellerin giriş kısmı telefona takılır. Kablosuz olanlar ise bluetooth ssitemi ile telefona bağlanır ve müzik dinleme keyfini sizlere yaşatır.

Kulaklık Modellerinde Konnektör Bağlantılar

Konnektör bağlantısı yapılan kulaklık modelleri, mikrofonlu ya da mikrofonsuzdur. Mikrofonlu modellerden ses kaydı da yapabilme özelliği de mevcuttur. Konnektör tipinde USB bağlantısı olan modeller, telefon dışında bilgisayar gibi teknolojik aletlere de bağlanır ve müzik dinlenebilir. Kullanımları oldukça rahat olan bu modellerde, bluetooth ile bağlantılar da pratiktir. Bu modelleri kullandığınız sürece garantili ve uzun ömürlü bir şekilde kullanabilir ve böylece müzik keyfinizi her an her yerde yaşamaya devam edebilirsiniz. Empedans ayarları ayarlanabilen ve hoparlör çapı kulağa uygun olan modeller, kabloluysa, kabloları oldukça uzundur. Telefonunuz cebinizde dahi olsa uzun kablosu sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hassasiyet Özellikli Kulaklık Modelleri

Hassasiyet özelliği de olan kulaklık modelleri, 24 ay garantilidir. Müzik dinlemenin yanı sıra oyunlar için de yüksek ses özelliğine sahip olan modeller, oldukça yumuşak yapılıdır. Yumuşak derilerden yastıklı şekilde tasarlanan bu modeller aynı zamanda ayarlanabilir ve döndürülebilir özelliğe sahiptir. Gürültüyü tamamen engelleme özelliği var olan bu modellerde aynı zamanda otomatik şekilde müziği durdurma ve oynatma sistemi de ayarlıdır. Bu ayarlara ve özelliklere sahip olan tüm modelleri https://www.incehesap.com/kulaklik-ve-mikrofon-fiyatlari/ adresinde bulabilirsiniz. Değişik renk ve tasarımlara sahip olan tüm modeller uygun fiyatlarıyla sitede yer alıyor. kategorilerden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kategoriler
Genel

En Kullanışlı Çizim Kalemleri Modelleri

Çizim kalemleri günümüzde öğrenciler, profesyoneller ve çeşitli meslek gruplarında en çok kullanılan kırtasiye ürünleri arasında yer alıyor.

Çizim kalemleri ile birçok farkı işlem yapılabilirken günümüzde profesyonel kişilerce de kendi mesleklerin de bu kalemler sıklıkla kullanılıyor. Çizim kalemleri tercihlerinde herkes kendi yaptığı iş, eğitim ya da sanat gibi alanlardaki ihtiyaçlarına göre bir tercih ortaya koyuyor. Site tarafından sunulan ürün çeşitliliği içerisinde farklı ihtiyaçlara yönelik son derece geniş kapsamlı ve kaliteli ürün çeşitliliği sunuluyor. Sitede çizim ile uğraşan herkes, Yaptıkları iş ya da uğraş her ne olursa olsun ihtiyaçları olan modelleri rahatlıkla bulabiliyor.

Her Bütçeye Uygun Çizim Kalemleri

Çizim kalemi çeşitlerinde farklı kalite ve tasarımsal özellikler beraberinde geniş fiyat çeşitliliği ortaya çıkarıyor.  Bu sebeple kalite ve uygun fiyatı anda sunan ürün çeşitleri çok daha fazla popüler hale geliyor. Sitede yer alan tüm çizim kalemleri hakkında detaylı bir şekilde inceleme yapmak, çeşitler arasında anlık karşılaştırma yapmak ve avantajlı fiyatları görmek için https://www.kayakirtasiye.com.tr/cizim-kalemleri-calligraphy linkini ziyaret etmeniz yeterli oluyor.

Kategoriler
İnternet

Infrared Isıtıcı Modelleri

       

Infrared ısıtıcılar geniş kullanım alanına sahip olmakla birlikte, ayakta duran modellerle beraber, duvara veya tavana monte edilen modelleri bulunmaktadır.

Sitede yer alan infrared ısıtıcı modelleri özellikle soğuğa duyarlı olan bireyler için son derece ideal seçeneklerdir. Soğuk kış günlerinde daha konforlu bir yaşam alanı sunan bu ısıtıcıların birçok farklı modeli bulunmaktadır. Bundan dolayı kendinize göre ınfrared ısıtıcı bulmakta zorluk çekmezsiniz.

Infrared Isıtıcı Fiyatları 

Sitenin ana sayfasında yer alan Infrared ısıtıcılar, ayakta monte edildiği gibi duvara veya tavana monte edilme özelliğine de sahiptir. Bundan dolayı bulunduğunuz alan neye müsaitse o şekilde monte etmeniz mümkündür.

Sitede bulunan ınfrared ısıtıcı garantili olarak satışa sunulmaktadır. Bu ısıtıcıların 2 yıl garantisi bulunmaktadır. Kullanma talimatlarına uyduğunuz takdirde uzun yıllar, herhangi bir problem yaşamadan bu ısıtıcıları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Infrared ısıtıcılara baktığımızda bu ısıtıcıların fiyatı modellere göre ve watt değerlerine göre değişim göstermektedir. Watt değeri yükseldikçe genel olarak ısıtıcılarında fiyatlarının yükseldiği görülmektedir. https://www.ufotr.com/infrared-isitici sayfasına girerek Ufo ınfrared ısıtıcı modellerini ve fiyatlarını inceleme şansı yakalayabilirsiniz.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Kategoriler
Genel

Termal Etiket Türleri

Termal etiket piyasada ilgi gören ürünler arasında yer almakta olup bunlar barkod etiket ve terazi etiket olarak da bilinir. Her biri küçük dikdörtgen şekilde üretilen bu etiketler günlük alışverişleri daha kolay hale getirir. Etiketlerin üzerinde barkotlar yer almaktadır. Bunlar sayesinde o ürüne ait bilgiler bilgisayar ortamından görülebilir hale gelir. Daha çok alışveriş merkezlerinde ilgi gören bu etiketlerin kaliteli ve dayanıklı olması önemlidir. Bu sayede daha da kullanışlı olan etiketler işletmelerin sıklıkla kullandıkları parçalar arasında yer alır.

Termal Etiket Fiyatları

Termal etiket satın alınacağında fiyatlar alışverişler üzerinde etkili olmaktadır. Eğer tekli ya da az sayıda etiket satın alınacaksa bu durumda maliyet biraz daha fazla olabilir. Genellikle çoklu ürün alımlarında sitede daha fazla indirim yapılmaktadır. https://www.arabulgelsin.com/termal-etiketler-pmk13 internet sitesinde hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olarak satışa sunulan ürünler kullanım kolaylığı sağlar. Bu ve buna benzer parçaları satın alabilmek için tek yapılması gereken beğenilen ürünü sepete eklemek ve yönlendirmeleri takip ederek sipariş vermektir.

Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Yepyeni Kadın Gömlek Modelleri

Kadın gömlek modelleri yepyeni tasarımları ile göz doldurmayı başarıyor. Sezonun en çok tercih edilen tasarımlarını inceleyerek göz alıcı şıklığı kolayca yakalayabilirsiniz.

Kadın gömlek modelleri her sezon adından söz ettirmeyi başarıyor. Farklı kesimlerle tasarlanan bu ürünler gardıropların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Şık ve modern kesimli gömlekler ev ya da iş yerlerinde kolayca kullanılabiliyor. Eteklerle ve kumaş pantolonlarla mükemmel kombinler oluşturan gömleklerle gün içerisinde şıklığını koruyabilirsiniz.

Günlük Kadın Gömlek Modelleri

Günlük kullanımda rahat özelliği ile ön plana çıkan bu modelleri renkli, desenli ve haraketli yapısıyla göz dolduruyor. Kadın gömlek modelleri ayrıca jean pantolonlarla kolayca kombinleniyor. Kadın gömlek modelleri zengin renk ve tasarım seçenekleriyle beğenileri toplamaya devam ediyor. Hiçbir zaman modası geçmeyen ve her kombinde kullanılabilen gömlekler bir numaralı seçim olmayı başarabiliyor. Gömlek seçerken tarzınıza uygun olanı bulmanız sizi bir adım öne çıkaracak. En yeni kadın gömlek modellerini https://www.peraclub.com/kategori/bayan-gomlek adresinden satın alabilirsiniz. Site üzerinde binlerce model tek tıkla elinizin altına geliyor.

Kategoriler
Genel

Bayanlar En Sevdiği Tunik Modelleri

Bütün bayanların kıyafet seçimi sırasında tercih ettiği pek çok farklı tunik modelleri için siteyi istediğiniz zaman ziyaret etmeniz mümkün olmaktadır. Tunik modelleri özellikle kapalı bayanlar için çok daha önemli olup pek çok farklı tarzda modelleri bulunmaktadır.

Canlı Renklerde ve Modellerde Tunik

Tesettürlü bayanlar başta olmak üzere tüm bayanlar için tunik çeşitleri çok daha fazla önem taşımaktadır. Farklı renk seçenekleri bulunan ve özel tasarımlarda tunik çeşitleri için hiç zaman kaybetmeden siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitede aradığınız tüm modelleri ve renklerde çeşitleri bulabilirsiniz. Böylece kendi tarzınızı yansıtacak modelleri seçmek çok daha kolay olacaktır.

Ucuz Tunik Fiyatları

Tunik modelleri genel olarak bayanların kendi tarzlarına göre tercih edilmektedir. Şık olmak isteyen bayanlar aynı zamanda rahat olmayı isterler. Pek çok farklı modellerin bir arada olduğu sitede tüm ürünlerin fiyatları çok daha uygun olmaktadır. https://www.nurhira.com/tesettur-tunik adresinden siteyi ziyaret etmeniz durumunda fiyatlar hakkında bilgi alabilir ve ürünlerin hepsini detaylı olarak inceleme şansına sahip olabilirsiniz.

Kategoriler
Genel

Tissot Kadın Ve Erkek Saatler

Kadın ve erkek kol saatleri ile ilgili fikir edinilmek istenildiğinde Tissot koleksiyonu en iyi seçenekleri sunacaktır. Hem tasarımları hem de kalitesiyle kol saati ihtiyacına fazlasıyla cevap veren bu modeller uzun yıllardan bu yana insanların beğenisine sunulmaktadır. Bu yönüyle hem yurt içinde hem de diğer ülkelerde adından sıklıkla söz ettiren marka her sezon birbirinden yeni tasarımlara imza atmaktadır. Böylece markaya ait kol saati koleksiyonu herkesin kendine ait parçaları bulabileceği bir hal almaktadır.

Tissot Kol Saatleri

Tissot kol saatlerinde geniş seçeneklere yer veren https://www.fenomensaat.com/marka/tissot internet sitesinde spor ve klasik pek çok model yer almaktadır. 1853 yılında kurulmasından itibaren birbirinden ilgi çekici modellere sahip olan marka kol saatlerinde suya dayanıklılık, alarm, analog ya da dijital ekran, kronometre gibi çeşitli özelliklere sahiptir. Bunun yanı sıra kol saatlerinde pilli, otomatik, güneş enerjili ve kurmalı mekanizma çeşitlerine de yer verilmiştir. Markaya ait bazı kol saati modellerinde takvim özelliği de yer almaktadır.

Kategoriler
İnceleme

Fatih Terim Döneminin En Kötü Lig Başlangıcı Yapıldı

Haftalar ilerledikçe istatistikler yenilenmeye devam ediyor. Geçmiş yıllar ile yapılan karılaştırmalara adından söz ettiriyor. Fatih Terim’in Galatasaray başında olduğu önceki sezonlar ile bu yıl kıyaslandı. Gelinen noktaya kadar toplanmış olan puanlara bakıldığı zaman en kötü sezonun olduğu açık bir şekilde görüldü. 15. Haftalar tamamlandığında bu 24 puanla en kötüsü yaşandı. Terim dönemindeki bu kötü gidişe dur denememişken, kalan maçlarda bu durumun nasıl seyredeceği de büyük bir soru işareti olarak kaşımıza çıkmaya devam ediyor. Takımları bekleyen oldukça kritik bir süreç var. Performanslar ile durumu üst düzeye getirmeye çalışıyorlar. Betpas sayesinde avantajlı olacağınız birçok konu var.

Galatasaray Bir An Önce Lige Tutunmak İstiyor

Performansı ile oldukça kötü günlerden geçen ve sıklıkla eleştiri alan takımın gelecek süreçteki performansı da merak ediliyor. Bundan daha önemlisi ise Ankaragücü takımın son dakika attığı gollerle yaşanan travmanın nasıl giderileceği de merak ediliyor. Kalan haftalarda taraftarın desteğini azaltması bekleniyor. Kısa bir süre içinde oynanacak olan Türkiye Kupası maçı da belirleyici rollerden bir tanesini oynayacak. Bu durumda zor bir geri dönüşe daha imza atmak zorundalar. Yakalanacak çıkışın başlangıç maçı olarak görülen Ankaragücü büyük hüsrana neden oldu. Ara transfer dönemi başlamadan köklü bir değişimin gerçekleşmesine zor gözüyle bakılıyor. Betpas kalitesi aradığınız fırsatlara ulaşımı mümkün kılıyor.

Gözler Şimdi Türkiye Kupası Maçına Çevril

Takım olarak kötü gidişe bu son verilmek isteniyor. Ancak oyuncuların düşük performansı buna izin vermiyor. Aynı şekilde formsuz olan teknik heyetin durumu da beraberinde iyi sonuçları getirmiyor. Salı günü oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşması da bu anlamda endişeleri artırdı. Turun ilk maçında yine iç sahada şok bir mağlubiyet alındı. Bu nedenle farklı bir galibiyet almak zorundalar. Bunu yapabilecek güce sahip olmalarına rağmen form durumları bunu başarabileceklerini göstermiyor. Sahada nasıl bir takımın olacağı ve şok etkisinden çıkıp, çıkmadığı da en çok konuşulanlar arasındaki yerini alacak.

Kategoriler
Giyilebilir Teknoloji

Kış Aylarında Abdest Almayı Kolaylaştıran Çorap Mestler

Çorap mest, Müslümanların bilhassa abdest alırken işlerini kolaylaştıran özel bir üründür. Ürünün imal edildiği malzeme farklı olduğu için çorap mestin kullanışlı olduğu rahatlıkla ifade edilebilmektedir. Ayakları tam anlamıyla saran çorap mest, ayakkabı içinde de herhangi bir potluk yapmamakta ve her türlü ayakkabı ile giyilebilmektedir. Çorap mestin en önemli özelliği, ayaklarınızın hava almasına olanak sağlamasıdır. Üzerinde mikro gözenekler bulunan ürün, sıvı girişine engel olurken hava geçişine de izin vermektedir. Bu da çorap mest kullananların ayak terlemesi ve mantar gibi klasik sorunlarla karşılaşmamasına sebep olmaktadır. Kış aylarında abdest almayı kolaylaştıran çorap mestler, kullanım açısından da oldukça pratiktir. Yıkama, ütüleme gibi zahmetli işlere girişmeyeceğiniz ürün, son derece dayanıklı olduğu için uzun yıllar kullanılmaya uygundur.

Çorap mest nasıl kullanılır diyenler için de belirli taktikler vermek gereklidir. Öncelikle normal namaz abdestini aldıktan sonra çorap mest ayağa giyilir. Daha sonra gün içerisinde abdest alacağınız zaman ayaklarınızı yıkamanıza ihtiyaç kalmamaktadır. Yalnızca çorap mest üzerinden mesh işlemini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Çorap mestin avantajlı olduğu bir diğer husus da bilhassa abdest almanın zor olacağı mekanlarda işinizi kolaylaştırmasıdır. Çorap mest kullananlar ayaklarını yıkamayacakları için özellikle soğuk suyla abdest alma durumunda ayak sağlıklarını muhafaza etmiş olurlar. Bununla birlikte ürünün ayakları sıcacık tutması, üşütme gibi durumların oluşmasına da mahal vermeyecektir.

Çorap mest almak isteyen ancak kafasında bazı soru işareti bulunanlar için ürünün caiz olduğunu da belirtmek gerekmektedir. Bağlı bulunduğumuz Diyanet işleri, mest kullanımının caiz olduğu hakkında fetva yayınlamıştır. Ayrıca efendimiz döneminde de birçok alim, ayaklarını mesh etme yoluna gitmiş ve mest ürünü kullanmışlardır. Bu nedenle çorap mest satın al düşünceniz bulunuyorsa bu gayenizi cagrihacumre.com.tr üzerinden gerçekleştirebileceğinizi belirtebiliriz. Çağrı sitesi, Bursa Çağrı Mağazası tarafından oluşturulmuş bir internet adresidir. Çorap mest ve diğer mest ürünlerini bulabileceğiniz site, 7 gün 24 saat sipariş verebileceğiniz bir oluşumdur. Alacağınız ürünleri kısa bir sürede kapınıza kargolayacak olan Çağrı, uygun fiyat garantisiyle müşteri memnuniyetini arttırmayı bilmiştir. Tercihinizi gönül rahatlığıyla Çağrı sitesinden yana kullanabilirsiniz. Detaylar İçin ; https://www.cagrihacumre.com/mest-ve-corap-mest

Kategoriler
Genel

Amerika’da Dil Okulları

Amerika’da dil eğitimi almak isteyen birçok kişi bulunuyor. Bunun sebebi çoğunlukla İngilizce dili olarak görülebiliyor. Amerika dil okulları konusunda iyi bir araştırma yapmak dahi sorunlara çözüm olamayabiliyor. Bu sebeple bu konuda uzman ve profesyonel kişilerden yardım almak en doğru yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

Profesyonel Yardım

Studyzone firması Amerika dil okulu konusunda çok fazla kişiye danışmanlık hizmeti vermiş bir firmadır. Öyle ki sitesindeki referanslar kısmında bulunan kişilerin ifadeleri bu firmanın ne kadar işinin ehli ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu gösteriyor.

Stduyzone Nasıl Bir Firmadır?

Studyzone firması Amerika’da dil eğitimi konusunda kendini uzmanlaştırmış bir ekipten oluşuyor. Bu da onlara gelen kişilerin istediklerini karşılar niteliktedir. Firmanın 300’den fazla temsilciliği de bulunuyor.

Danışmanlık konusunda günün her saati, her dakikasında sizlere gerekli hizmetleri veriyor.

Hizmetlerinin arasından örnek vermek gerekirse;

  • Vize danışmanlığı
  • Bireysel analiz
  • Okula kayıt
  • Konaklama
  • Acil durum hattı

Konularında hizmetler veriyor.

Ayrıca firma hakkında bilinmesi gereken en hassas konu ise %100 müşteri memnuniyeti sağlıyor olmalarıdır. Bu konuda güler yüzlülükleri en başta gelen özelliklerindendir. Teknolojik alt yapısı ve işlemleri hızlı bir şekilde çözmeleri de bu konuda yüksek oranda iyi bir danışmanlık vermelerine yarar sağlıyor. Firmanın Türkiye’nin 3 büyük şehrinde ofisleri bulunuyor. Bu ofislere de giderek kişisel gerekli görüşmeleri yapabiliyor. Kişiler diler ise direk olarak site üzerinden de iletişim kuruyor.

Kategoriler
Genel

Galatasaray Alanya Spor Mücadelesi

Mariobet: Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Alanya Sporu 1 – 0 mağlup ederek 3 puan almayı başardı. Aldığı galibiyet sonrası Galatasaray, ligde 23 puana sahip olurken Aytemiz Alanya Spor, 22 puan ile Galatasaray’ın gerisinde kaldı. Radamel Falcao, uzun bir sakatlık süreci sonrası Alanya Spor maçında forma giydi.

İlk yarıyı 20. dakika da Younes Belhanda’nın attığı penaltı vuruşuyla 1 – 0 önde bitiren sarı kırmızılı ekip, Fernando Muslera’nın başarılı kurtuluşlarıyla Aytemiz Alanya Spor’un baskısına rağmen maçı 1 – 0 önde tamamlayarak galibiyeti kazandı.

Galatasaray 2 Maç Sonra Galip Geldi

Ligin 12. Haftasında Başakşehir’e yenilen sarı kırmızılı ekip, 13. Hafta da Trabzon deplasmanında oynan karşolaşmada beraberlik betpas elde etmişti. 2 maç sonrasında Türk Telekom Stadında, Alanya Spor ile oynan maçı kazanan sarı kırmızılılar 3 puanın da sahibi oldu.

Falcao Formasına Kavuştu

67 gün sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Radamel Falco, Alanya Spor karşılaşmasında 78. Dakika da maça dahil oldu. Mariobet

Muslera’dan Muhteşem Performans

Alanya Spor karşısında kalesinde devleşen Muslera, üst üste yapılan 5 şutu kurtararak takımının galibiyet almasını sağladı. Muslera’nın bu performansı izleyenlere ve rakibe büyüleyici anlar yaşattı.

Golü Atan İsim Belhanda

Galatasaray – Alanya Spor karşılaşmasının 20. dakikasında kullandığı penaltı vuruşuyla Galatasaray’a galibiyet kazandıran Belhanda, atmış olduğu bu gol ile Ligdeki 2. Golünü kaydetmiş oldu.

Ademin Golü Sayılmadı

Mücadelenin 5. Dakikasında fileleri havalandıran Adem Büyük ‘ün golü Var’a takıldı. Mariobet Yapılan inceleme sonrası pozisyonun ofsayt olduğu kararı verildi.

Süper Lig’de Galatasaray ile 7 kez karşılaşan Alanya Spor, yine galibiyet alamadı. Alanya Spor, oynanan 7 maçta 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.