Kategoriler
Oyun

Quantum Break Oyun İncelemesi

The Order:1886 oyununa cevap olarak üretilen Quantum Break, ilk olarak Xbox platformu için çıkarılmış ve daha sonradan Windows 10 için hizmete sokulmuştu. Bilim-kurgu türünde ilerleyen oyun aynı zamanda macera tutkunları için de vazgeçilmez bir oyun görüntüsünde. Çoklu oyuncu özelliğinin bulunmadığı oyunun daha sonradan dizi çekimleri de yapılmıştı. Oyundaki maceraların aynı şekilde yansıtıldığı diziyi yalnızca dijital ortamlardan takip edebiliyorsunuz.

Quantum Break Oyun Hikayesi

Oyunun ana kahramanı olan Jacj Joyce, kendini ABD’de bulunan Riverport Üniversitesi’nde bulunan bir zaman yolculuğu deneyinin içerisinde bulur. Yapılan bu deneyde bazı terslikler oluyor ve işler yolunda gitmiyor. Deney kısmen başarısız oluyor ve ana kahramanımız Jack Joyce’a bu deney esnasında bazı özel güçler yükleniyor. Zamanı yönlendirme gücüne kavuşan Joyce, oyun içerisinde Monarch Corporation adlı bir şirketin donanımlı askerleri ile bu özel güçleri sayesinde mücadele ediyor.

Oyunu değerli kılan özelliklerden birisi de, kahramanların tamamen gerçek aktörlerin modelleri kullanılarak canlandırılmasıdır. Örneğin; ana kahramanımız Jack Joyce, daha önceden X-Men’den bildiğimiz Shawn Ashmore’yi canlandırıyor. Bununla beraber oyun grafiklerinin de neredeyse kusursuza yakın olması oyunun en ilgi çekici yanlarından birisidir.

Quantum Break Nasıl Oynanıyor?

Klasik third person aksiyon oyunu olan Quantum Break, PC üzerinden en kolay şekilde mouse ve klavye ile oynanabiliyor. Bununla beraber Xbox üzerinden de oyun son derece rahat oynanabiliyor. Oyunda temel olarak 4 farklı özelliğiniz bulunuyor. Bu özel yeteneklerle duvarların arkasında olan düşmanları görebiliyor, önünüzdeki bir alana zaman balonu açarak mermileri durdurabiliyor ve bu zaman balonu içerisinde düşmanları patlatabiliyorsunuz. Ayrıca özel yetenekleriniz sayesinde bir yerden başka bir yere hızlıca geçebiliyorsunuz. Oyunun kimi yerlerinde tamamen zeka devreye girerken bazı noktalarda ise oyun tamamen aksiyon şeklinde ilerliyor.

Kategoriler
Oyun

Warhammer 40,000: Dawn of War III Oyun İncelemesi

Teknolojinin gelişmesiyle doğru orantılı olarak bilgisayar oyunlarında çok yüksek bir gelişme yaşanmaktadır. Spor, aksiyon, yarış, strateji, senaryolu oyunlar günümüzde en çok tercih edilen bilgisayar oyunları arasında yer almaktadır.

warhammer 40 oyunu da bu oyunlara ek olarak kendini geliştiren merakla beklenen ve milyonlarca kişi tarafından oynanan bir strateji oyunu konumunda bulunmaktadır. Nisan ayının sonlarına doğru piyasaya çıkan oyun, sürükleyici senaryosu ve online oyun seçenekleri ile oyuncuların karşısına gelmiştir. Yüksek grafik özellikleriyle dikkat çeken bu oyun oyuncuların istediği bütün görsel detayları sunarak oyuncuları tatmin etmektedir.

Oyunda Bulunan Bölümler

000: Dawn of War III Oyun İncelemesi oyunda 18 tane senaryo olduğunu göstermektedir, bu senaryoları oynayabilmeniz için internete bağlı bilgisayarınız olması şart sebebi ise senaryo grafiklerini internet üzerinden çekmektedir. Oyun çok akıcı bir şekilde başlayıp akıcı bir şekilde oyuna devam etmektedir. Oyunun başkarakterleri serinin önceki oyunlarında olduğu gibi yine aynı karakterler üzerine kurulmuştur. 000: Dawn of War III Oyun İncelemesi oyununu tam anlamıyla anlamak istiyorsanız serinin daha önceki oyunlarını da oynamanız gerekmektedir. Oyun anlaşılması zor ve karışık senaryolar içermektedir. Senaryo bölümlerini bitirdiğiniz takdirde karşınıza online mod yani gerçek kullanıcılarla beraber ve karşılıklı olarak oynamanızı sağlayan oyun seçenekleri gelmektedir.

Teknik Bilgiler

Son teknoloji ile yapılmış bu strateji oyunu, aynı şekilde oyuncular içinde yüksek özellikte bilgisayarlar istemektedir. 64 bit işletim sistemi isteyen bu oyun en az 4 GB’lik bir ram kapasitesi istemektedir. Bunların yanında dirext 11 programını istemektedir. Bilgisayarınızda kaplayacağı yer olarak sizden 50 gblik boş bir alan istemektedir. Bu özelliklere sahip olmayan bir bilgisayarla oynamak isteyenler ise bu oyuna erişemeyecektir.

Kategoriler
Nasıl yapılır

Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir?

Apple şirketi telefonları ile dünyanın en önemli şirketlerinde biri. Her gün gelişen teknolojilerin gündelik hayatın her aşamasında yer almaya çalışan Apple birçok yeniliğe imza atıyor geliştirdikleri ve buldukları daha fazla insanların hayatında yer alıyor.

Apple en çok sevilen ve kullanılan özelliklerinden biri bilgisayar üzerinde verdiği müzik hizmeti. Bu özelliği başka firmalara göre çok daha fonksiyonel hale getiren hayatın içine sokan Apple geliştirmeye devam ediyor. Apple kullanıcıları artık müzikleri telefonları ile uzaktan da yönetebiliyor. Bu çok bilinmeyen özelliği kullanmak için birkaç işlem yapmak yeterli. Bu sayede çok daha eğlenceli bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Peki apple music nasıl yönetilir?

Apple Müzik Ne Zaman Nerelerde Çalışıyor

Bir süredir Apple’a ait müzik özelliği farklı ülkelerde kullanıcıların hizmetindeyken artık Türkiye’de de adımını attı. Artık Tük Apple sevenlerin de rahatlıkla kullanabileceği müzik özelliği aynı anda İOS, bilgisayar, Andoid gibi neredeyse her platformda rahatlıkla kullanılıyor.

Çok daha keyifli müzik deneyimi sağlayan Apple müziği bir yerden bağlantılı ile kontrol etmek şu an için mümkün değil. Bu özelliğe henüz yer vermeyen Apple’da yapacağınız birkaç değişiklik ile bunu sağlayabilirsiniz.

Adım Adım Apple Müzik Kontrolü

Apple müzik ve diğer tüm işlemler için geçerli olan üyelik bilgilerinizi Pcnizde olan İtunes isimli uygulamayı girin. Sonrasında İphone cihazını uygulama alışveriş kısmına girip Remote isimli uygulamayı telefona indirin. Sonrasında Remote ismi verilen uygulamayı açın ve içinde aygıtı ekle olan bölüme giriş yapın.

Bu aşamada İtunes’te uygulamasında uyarı çıkacak. Telefonunuza gelen şifreyi bu bölüme girin. Bu işlem sonrasında tüm sisteminizi birbiri ile bağlantıyı kurmuş olacak. Artık tüm Apple kullanıcıları bir yerden müziklerinizi rahatlıkla kontrol edebilir.

Kategoriler
Mobil

Nokia 8’ın Beklenen Güncellemesi Android Oreo

Daha önceki yazılarımızda da, Nokia’nın Oreo güncellemesi alacağını fakat bir türlü açıklanmayan ve her defasında yılan hikayesine dönen güncelleme artık netlik kazandı.

Kendisinin HMD ile güçlerini birleştiren Nokia, fiyatına göre sunduğu performans ile tüm dikkatleri üstüne çeken Nokia yeni çıkmasına nazaran diğer pahalı telefonlarda olmayan bir uygulamayı kendi telefonuna almayı başardı.

Android oreo güncellemesi alacak ilk telefonlardan biri Nokia 8

Android Nougat ile çıkışını yapan ve hemen sonrasında ise Android Oreo güncellemesini alacağı açıkladı. Yapmış olduğu bu açıklama ile hem kullanıcıları hemde piyasadaki pahalı telefonların önüne geçmiş oldu.

HMD, cephesinden yapılan açıklamaya göre, Nokia 8 modeline Android Oreo güncellemesini ekim ayının sonundan itibaren yapılacağına dair bilgiler verdi. Diğer piyasada olan Nokia modelleri ise bu Oreo güncellemesini 2017 yılı bitmeden tüm cihazlarda olacağının açıklamasını yaptı.

Nokia donanım konusunda olduğu kadar artık yazılım konusunda da büyük bir çapa ve çalışma içinde olduğu görülüyor. HMD ile kendini bütünleştiren Nokia bu şekildeki çalışması ve yapmış olduğu yazılım ile atakları devam edeceğe benziyor. Tabi yeni bir amiral gemisi cihazı çıkaracağı zaman beklentimiz Android 9.0 P kullanması olacak.

Bizi takip etmeye devam edin. Teknolojihaberim.net

Kategoriler
Mobil

Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro 16 Ekimde çıkacak

Huawei’nin beklediğimiz modeli olan Mate 10 serisi akıllı telefonları tanıtacağı gün artık tam olarak netlik kazandı. 16 Ekim’de resmen tanıtılacak.

[affiliate_news id=”10240″]

Edinilen bilgiye göre hangi cihazları ise tanıtacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Çeşitlik haber kaynaklarına göre Mate 10 kesin olarak tanıtacağı yönünde. Mate 10 Lite ve Mate 10 Pro modellerini tanıtıp tanıtmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Huawei Mate 10 özellikleri ve fiyatı

Huawei Mate 10 modellenin  fiyatı ve özelliklerine gelince piyasaya 3 model olarak çıkan cihazlar 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip Mate 10 modelinin fiyatı 4,300 Yuan alarak satışa sunulacak . 6 GB RAM içeren 128 GB ve 256 GB depolama modellerinin sırasıyla 4.900 Yuan ve 5.600 Yuan fiyatla satışa sunulacağı açıklandı.

Huawei Mate 10 Pro fiyatlandırmasına gelince,bunun da ayni şekilde kullanıcılar için hazırlanmış üç modeli bulunmaktadır. 6 GB RAM ile 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama çeşitleri sırasıyla 5,600 Yuan, 6,200 Yuan ve 6,899 Yuan fiyatla satılacağı diğer başka bir modeli ise 8GB RAM ve 256 GB ile başka bir modeli olacak bu modelin fiyatı ise 7,499 Yuan ile satışa çıkacağı açıklandı.

Çıkacak olan cihazlar ise Kirin 970 yongasetin den gücünü olacak. Bu telefonlar bir çift f/1.6 diyaframa sahip Leica markalı arka kameralar ile  çıkacağı açıklandı.

Teknolojihaberim.net

Kategoriler
İnternet

Google doğum günümü kutladı!

Google kişiye özel doğum günü için hazırlamış olduğu yeni Doodle, insanları bir yandan mutlu ederken bir yandan da şaşırtıyor.

Doğum gününüzü tahmin eden google size özel bir google logosuyla karşınıza çıkarsa şaşırmayın şayet Google’ın yeni uygulamış olduğu hizmet sayesinde Sizin doğum gününüzü kutlayabilir. Ancak Google’ın doğum gününüzü kutlaması için mevcut Google hesabınızdan giriş yapmış olmanız gerekmektedir aksi  halde Google ne zaman doğduğunuz bilmeyecek ve doğum gününüzü kutlamayacaktır.

Doğum günün kutlu olsun kişisel

Google’da aşağıda ki gibi görsel görmüşseniz o gün sizin doğum gününüz olabilir. Görsele tıkladığınızda ilk önce üzerindeki mumlar dalgalanmaya başlıyor ikinci tıklamanızda sizin doğum gününüzle ilgili o tarihte neler olduğuna dair siteleri listeliyor.

Google bugün benim doğum günümü kutlamış ve bize özel logo hazırlamış. Tabiki kişisel olarak algılamamak lazım ama şık bir jest olmuş diyebilirim. Bu ince hareketi için Google’a teşekkür etmek istiyorum. 29 eylül tarihiyle ilgili aramaları da yapabilmeniz için Google’ın hazırlamış olduğu Doodle logosuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Son olarak Google doğum günü servisini tam anlamıyla kullanmak için Gerçek doğum tarihini girmeniz ve Google hesabınızın açık olması gerekiyor.

[affiliate_news id=”10975″]

Kategoriler
Mobil

iPhone X bekleyenlere kötü haber!

Apple 10. yıl için özel olarak hazırlamış olduğu iphone Xmodelini bekliyorsanız, telefona sahip olmak için 2018 şubat ayının sonlarına kadar beklemek zorunda olabilirsiniz..

[affiliate_news id=”10711″]

iPhone X almak mümkün mü?

Son dönemlerde şirketin üretim problemi çektiğinin haberini yapıyoruz aynı durum iphone X modeli içinde geçerli olacak gibi görünüyor. Sınırlı sayıda üretilmesi planlanan İphone X modelini dileyen herkes sahip olacak mı merak konusu olmaya başladı.

Şirketin özellikle OLED ekran konusunda sıkıntı çektiğini, bu sıkıntıların iphone X modeline yansıdığını gözlemlemekteyiz. Kasım ayı itibariyle çıkması planlanan cihazın, üretim konusunda problemler yaşadığını ve bu problemler yüzünden hem sınırlı sayıda çıkacak hemde dileyen herkesin bu cihaza sahip olamayacağını söyleyebiliriz.

 

Araştırmacıların verilerine göre oldukça yoğu ilgi gören yeni iphone X modeli, üretimdeki problemler sebebi ile ve yoğun bir talep olmasından dolayı herkesin bu telefona sahip olmayacağı yönünde. Bununla birlik yeni telefon ile birlikte gelen yeni özellik olan FACE ID yazılım üretiminde sıkıntılar çektiğini söylemek doğru olacaktır.

Loup Ventures şirketinde çalışan Apple üretimlerinin sıkı takipçilerinden olan Gene Munster, Apple’ın yeni modeli için ön sipariş veren kullanıcıların bir çoğunun şubat ayının beklediğini en erken ocak ayını bekleyeceklerini ifade ediyor.

Farklı bir analist olan Jan Dawson ise bu konuda daha karamsar yaklaşarak, yeni iphone X modelinin ocak ayında olmayacağı ve bu durumun daha fazla uzayacağı yönünde açıklamalarda bulundu. Buna göre her iki analist 2018 yılını işaret ettiğine göre biraz daha beklememiz gerekecek gibi. Bu konu hakkında resmi açıklama gelmezken ilerleyen günlerde açıklama gelmesi bekleniyor.

Kategoriler
Oyun

Civilization VI Oyun İncelemesi

Grafik tasarımı ve renkli sahneleri ile strateji oyunu oynamanın keyfini çıkabilirsiniz. Simülasyon olarak hazırlanan uçuş oyunlarından biridir. Civilization vı Türkçe oyun oynama özelliği ile birlikte satışa sunulmuş online oyunlar arasında yerini aldı. Işıklandırma, ses ve görüntü efektleri sayesinde oyun oynamanın tadını çıkarın. Detaylı bir oyun olması nedeni ile oyuncuları farklı maceralar bekler. Her bir üst level geçişinde yeni antik şehirler açılacaktır. Şehir yönetimi, şekillendirme, inşa etme ve uçak modunda seyir ayarı ile hareketli bir oyundur.

Saatlerce Başında Tutmayı Başaran Oyun!

Yapay zeka ürünü olması ile birlikte sahneler simülasyon savaş oyunlarını andırıyor. Hareket halinde olan ve tepeden uçak modu olarak gözlem yaparak ekranı 360 derece çevireceğiniz bir donanıma sahiptir. Piyasaya sürülen bu oyun dışında diğer serilerine de göz atmanız tavsiye edilir. Oyunlar birbirinin devamı niteliğinde olup, strateji savaş oyunlarını anımsatıyor. Oyun içindeki müziklerin özenle seçilmesi ve her efekte uygun düzenlenmesi oyunu daha zevkli ve eğlenceli hale getirmiştir. Civilization vı Merlin’in maceralarından biri haline gelmiştir. Mod oyuncu desteği sayesinde istediğiniz zaman iletişim kurulabilir.

Muhteşem Ses Efekti ve Görüntü Kalitesi

Oyunun başlangıcındaki karşılama sahnesi ve mükemmel şarkı seçimi ile ruhunuzu dinlendirin! Oyun geçişlerinin hızlı olması ve simülasyon modunda olması sahneleri daha gerçekçi hale getirmiştir. Oyun içinde ve sahne geçişinde seçilen şarkılar ve görüntü ayarı ile muhteşem bir oyun bekliyor! Grafik tasarımı uçuş simülasyon şekline göre ayarlanmıştır. Tarihi savaş döneminin anlatılması ve tamamen stratejiye bağlı olan bu oyunda adım adım sahneleri geçersiniz. Oyuncuların daha hızlı ve zevkli oyun oynaması için bakımları ve yama eklentileri denenerek piyasa üzerinden satışa sunulan oyunlar listesinde yerini almıştır.

Kategoriler
Mobil

Şimdide Nokia 3310 3G geliyor!

Geçtiğimiz aylarda HMD Global tarafından piyasaya sürülen Nokia 3310 telefonu oldukça ilgi görmüştü şimdilerde ise şirket, Nokia 3310 3G modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 3G desteği ile gelecek olan Nokia 3310 ne gibi özellikler getirecek şimdilik bilinmese de 3G desteğiyle geleceği kesin.

Nokia 3310 3G özellikleri nelerdir

Bir zamanların popüler, lider telefon modeli olan 3310’un tasarım olarak tamamen cihazı yenilenmişti. Bununla birlikte 3G modelinde gökyüzü mavisi, sarı, sıcak kırmızı ve kömür siyahı rekn seçenekleriyle gelecek olan cihaza ek özellik olarak 3G Radyo desteği ile geleceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. HMD Global tarafından açıklamaya göre yenilenen 3310 6.5 saat konuşma süresi sunarken 27 gün bekleme süresi sunmaktadır.

Ek olarak diğer teknik özelliklerine baktığımızda bir önceki çıkan telefon arasında herhangi bir değişiklik yapılmadığını görüyoruz. TFT Ekran ile gelecek olan cihaz 2.4 inc ekran kapasitesine sahip. Ayrıca 16 MB depolama birimi bulunan cihazda, 2 MP kamera ile kullanıcısıyla buluşacak. 32 GB’a kadar microSD kartı desteği sunan telefonda özellikler bu şekilde sıralanmaktadır.

Son olarak Ekim ayının ortalarında raflarda yerini alacak olan cihazın, 50 Euro (210 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulacağını da belirtelim. Cihaz hakkında aldığımız bilgiler şimdilik bu kadar gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

 

Kategoriler
Nasıl yapılır

Chrome Tema Nasıl Değiştirilir?

Gün içerisinde bilgisayar kullanımını fazla şekilde gerçekleştiren kişilerin tarayıcılarında kişiselleştirme yoluna gittiği görülmektedir. Özellikle pek çok kişinin tercih ettiği ve kullandığı Google Chrome tarayıcısı gerek bilgisayarlardan gerek mobil cihazlardan kişiselleştirmeye açık bir şekilde kullanılmaktadır.

Chrome tarayıcısının kendi web mağazası üzerinden binlerce çeşitli temaya ulaşmak ve bu temaları edinmek mümkündür. Bu temalar sevilen filmlerin logolarından karakterlerine, tutulan takıma özel olarak yapılmış dizaynlara kadar pek çok seçeneği bulundurmaktadır. Kişinin seçeceği temaya bağlı olarak kenar çubuklarının desenleri, yeni sekme renkleri ve menü içerisinde yer alan bütün öğeler değişecektir. Chrome tema nasıl değiştirilir? Sorusunun yanıtı ise basit ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek adımlarla yapılabilmektedir.

Chrome Tema Değiştirme Adımları

  • Chrome tarayıcısı üzerinden web mağazasına giriş yapılır. Sayfanın sol kısmında yer alan tema menüsüne erişim sağlanır.
  • Sağ kısımda yer alan ve kategorilere ayrılmış olan temalardan kişi beğendiği bir temanın üstüne tıklar veya sayfada yer alan arama kısmına özellikle aradığı bir tema varsa onu bulabilir.
  • Temaya tıklandıktan sonra açılan sayfa içerisinde tema hakkında detaylı bilgiler yer alır. Bu bilgiler okunduktan sonra “Chrome’a Ekle” butonuna tıklanır.
  • Temanın yüklenme işlemi bittikten sonra kişinin karşısına “Tema Yüklendi” uyarısı çıkar. Bu uyarının alt kısmında da “Geri Al” butonu yer alarak kişi temayı beğenmezse işlemini geri alarak farklı bir tema seçebilir.
  • Tema değişikliği tamamlandıktan sonra kişi dilediği zaman Chrome tarayıcısının “Ayarlar” kısmından varsayılan temaya döndür butonuna tıklayarak standart beyaz tema görünümünü elde edebilir.

Oldukça hızlı ve basit bir şekilde yapılan tema değişiklikleri pek çok kişinin tarayıcısını kişiselleştirmesi adına Chrome web mağazası içerisinde yer alan temalardan faydalanabilmesini sağlamaktadır.

Kategoriler
Nasıl yapılır

Chrome Çerez Temizleme Nasıl Yapılır?

Chrome tarayıcısı üzerinden daha önceden ziyaret ettiğiniz web sitelerinin oluşturduğu tüm dosyalara çerez adı veriliyor. Bu çerezler sayesinde sitelerdeki oturumları açık tutabilir ve yaptığınız site tercihlerini daha kolay hatırlayabilirsiniz.

Ancak zaman zaman bilgisayarlarda bazı işlemleri yapabilmek için çerezleri temizlemeniz gerekebiliyor. Bununla beraber göz atma geçmişini temizlemek isteyen kişiler ve kayıtlı tüm sitelerden çıkış yapmak isteyenler de olabilir. ‘Chrome çerez temizleme nasıl yapılır?‘ diye soran kişilerin öncelikle tarayıcıyı açarak sağ üstte bulunan bulunan üç noktalı simgeye basması gerekiyor. Ardından Ayarlar menüsüne basarak Gelişmiş seçeneğine girin. Burada Gizlilik ve Güvenlik kısmının hemen alt tarafında yer alan İçerik Ayarları kısmında Çerezler menüsünü göreceksiniz. Buradan Tümünü Kaldır’ı seçtikten sonra tekrardan Tümünü Temizle’ye basarak işlemi onaylayın. Bu şekilde tarayıcı üzerinden ziyaret ettiğiniz tüm web siteler ve oluşan dosyalar cihaz geçmişinden temizlenecektir.

Tarayıcı Üzerinde Çerezleri Nasıl Etkinleştiririm?

Chrome üzerinde bazı hesapları görüntüleyebilmek için tarayıcı üzerinde tarayıcıların etkin durumda olması gerekiyor. Aksi takdirde bazı hesaplara erişim konusunda sorun yaşanabiliyor. Cihaz üzerinde çerezleri etkinleştirmek için öncelikle tarayıcı araç çubuğunda bulunan ‘denklik’ simgesine tıklayın. Daha sonra Ayarlar menüsüne girerek ‘Gelişmiş ayarları göster’ butonuna basın. Burada Gizlilik kısmında İçerik Ayarları yazan seçeneği göreceksiniz. Açılan iletişim penceresinde Çerezler kısmında çerezlere izin verilmesi için ‘Yerel verilerin ayarlanmasına izin ver’in seçili olup olmadığına bakın. Bu kısım seçili değilse, gerekli işlemi yaparak aktif hale getirin ve daha sonradan Bitti seçeneğine tıklayın.

Bu işlem basamaklarını uyguladıktan sonra cihazdaki tüm çerezler etkinleştirilmiş olacaktır. Bu sayede tarayıcı üzerinden istediğiniz tüm hesapları görüntüleyebilirsiniz. Tarayıcınız daha eski bir sürüm ise yapacağınız işlem basamaklarının değişiklik gösterebileceğini de unutmayın.

Kategoriler
Mobil

ZTE, Ekim ayında yeni bir Nubia akıllı telefon çıkaracak

Çinli üretici ZTE yeni bir akıllı cihaz çıkaracağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ZTE nubia serisine devamı niteliğinde olacak yeni bir cihaz daha çıkarmaya hazırlanıyor. Son dönemlerde Nubia yeni bir telefon daha çıkaracağı söylentileri ortaya atılmıştı ve bu ortaya atılan bilgiler doğru çıktı.

Haber merkezimize Gelen bilgilere göre ZTE 12 Ekim tarihinde yapacağı tanıtım için davetiyeleri göndermeye başladı. 

Yeni cihaz 12 ekimde netlik kazanacak

Kendisinin göndermiş olduğu davetiyelerde nubia serisi bir telefon olacağı anlaşılıyor. Fakat Çinli üreticinin hangi cihaz olduğu hakkında her hangi bir bilgi yok tanıtılacak olan cihaz eğer bir çerçevesiz bir cihaz ise geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan NX589J isimli cihazın bu etkinlikle alakası yok demektir.

Zira bu cihaz, ekran çevresinde bolca çerçeveye sahip. Başka bir model numarası olan ve ekranı büyük çerçeveleri ise daha küçük olan NX595J model adlı Nubia Z17 olduğu ortaya çıkıyor. Bu cihaz ise 12 Ekim’de etkinlikte tanıtılacak.

Bu yeni ZTE nubia’nın tanıtımının, Pixel 2 (4 Ekim) ve Huawei Mate 10 (16 Ekim) akıllı telefonların tanıtımlarının arasında olması ilginç. Bu ikisi gerçekten etkili cihazla ve ZTE bu iki akıllı telefonla rekabet etmek istiyorsa gerçek bir dikkat çekici cihaz sunması gerekiyor.